Acteur Charlie Sheen is besmet met HIV

Acteur Charlie Sheen (50) heeft in een interview bevestigd dat hij hiv-positief is. Dit heeft de acteur vandaag zelf bekend gemaakt in het programma The Today Show.

Sinds vorige week gingen de geruchten dat wereldberoemde Hollywoodster besmet zou zijn, dus vroeg heel Amerika zich af om wie het ging. Na een geheimonderzoek van maar liefst 18 maanden wist The National Enquirer te zeggen: Het is acteur Charlie Sheen. De geruchten gaan dat Sheen het virus al jaren heeft en in die tijd vele mensen heeft besmet, waaronder collega’s, fans en mensen uit de porno-industrie. Bekijk hieronder een aankondiging van Sheen’s bekentenis. Sheen zegt in het programma uit te sluiten dat hij iemand sinds de diagnose heeft geïnfecteerd. Daarnaast weet hij niet precies hoe hij het virus heeft opgelopen. De openlijke onthulling van Sheen kan hem wel eens heel veel geld gaan kosten. Minstens zes vrouwen hebben zich al gemeld bij een advocaat om Sheen aan te klagen. Wie dat zijn, is niet bekend. De vrouwen beschuldigen de acteur van fraude en het toebrengen van emotionele en lichamelijke schade.

Sheen speelde in vele films en televisieseries, waaronder Platoon (1986), The Wraith (1986) en Wall Street (1987). Op televisie is Sheen voornamelijk bekend door zijn rollen in twee sitcoms, Spin City en Two and a Half Men. In 2010 was Sheen de bestbetaalde acteur ter wereld en verdiende $1,25 miljoen per aflevering van Two and a Half MenSheen wordt verdacht van alcohol- en drugsmisbruik en echtelijke problemen, en hij werd beschuldigd van huiselijk geweld.