Acteur Mark Addy (Game of Thrones) naar Eindhoven

Fans van Game of Thrones opgelet! We hebben zojuist gelezen dat acteur Mark Addy dit jaar naar Eindhoven zal komen voor Game of Thrones beurs Throne Weekend.

Dit jaar kan men op 7 en 8 december genieten van Throne Weekend. Het betreft hier een tweedaags evenement dat volledig in het teken zal staan van Game of Thrones.

Naast het deelnemen aan allerlei Q&A panels krijgen bezoekers de kans om hun helden ontmoeten. Het is namelijk zo dat er  meerdere acteurs en actrices uit de serie aanwezig zullen zijn. Naast Carice van Houten (Melisandre), Kristian Nairn (Hodor), Iwan Rheon (Ramsay Bolton), Ian Mcelhinney (Barristan Selmy) en Isaac Hempstead-Wright (Bran Stark) is nu ook Mark Addy aangekondigd. Hij speelde Koning Robert Baratheon. Er zijn daarbij ook speciale tickets te koop waarmee bezoekers een handtekening kunnen krijgen of op de foto gaan met de betreffende acteur.

Het evenement zal in Eindhoven gehouden worden, in het Beursgebouw. Tickets zijn nu verkrijgbaar en kosten 20 euro per dag. Het is ook mogelijk om voor 35 euro een weekendticket te nemen. Meer informatie kun je vinden via deze site.

De Entertainmenthoek redactie is al vaker bij dit soort evenementen aanwezig geweest en hebben in sommige gevallen zelfs enkele acteurs kunnen interviewen. Hieronder zie je enkele video’s hiervan.

Een gesprek met Jerome Flynn, de acteur die in de serie een grofgebekte huurmoordenaar genaamd Bronn speelt.

Ook hadden we in 2016 een interview met acteurs Ian Beattie & Ian Mcelhinney wat tevens plaatsvond tijdens de Dutch Comic Con. Mcelhinney zal ook te gast zijn op Throne Weekend.

We zijn ook nog in gesprek geweest met actrice Sibel Kekilli, bekend van haar rol als Shae. Dit interview is echter alleen in audio.

Game of Thrones is een serie van HBO en door de jaren heen van de meest populaire televisieshows aller tijden geworden. Het project is onlangs na 8 jaar ten einde gekomen. Wel zijn er enkele prequels en spin-offs gepland.