Actievolle nieuwe trailer Mad Max: Fury Road

Weet u het nog? In 1985 draaide de laatste Mad Max film in de bioscoop. Dit jaar, op 14 mei om precies te zijn, kunnen we eindelijk opnieuw genieten van een Mad Max deel. Mad Max: Fury Road draait vanaf die datum in de bioscoop en belooft actie, actie en nog meer actie. Warner Bros. Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven, welke je hieronder kunt bekijken.

Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road wordt geregisseerd door George Miller en is een remake van Mad Max uit 1979. Mad Max: Fury Road speelt zich af in een grimmig woestijnlandschap waar de mensheid is gebroken en waar bijna iedereen gek is en vecht voor de noodzakelijkheden van het leven. In deze wereld van vuur en bloed zijn twee rebellen op de vlucht die misschien wel de orde zouden kunnen herstellen. Max (Tom Hardy), een man van actie en weinig woorden, tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa (Charlize Theron), een vrouw van actie die haar pad naar overleving kan bereiken als ze door de woestijn geraakt terug naar het vaderland uit haar kindertijd.

Hoofdrollen worden gespeeld door Tom HardyCharlize Theron, Max Rockatansky, Zoë Kravitz, Rosie Huntington-Whiteley en Nicholas Hoult. Het scenario is geschreven door Miller, Nick Lathouris en Brendan McCarthy. De film draait vanaf  14 mei 2015 in de Nederlandse bioscoop.