Adam Wingard regisseert Face/Off 2 | Geen remake maar vervolg

Iets meer dan een jaar geleden kregen we te horen dat de John Woo actiethriller Face/Off een remake zou krijgen. Vandaag is bekend geworden dat Godzilla vs. Kong-regisseur Adam Wingard de nieuwe film Face/Off 2 zal schrijven en regisseren. Dit meldt Variety. De film wordt dus een vervolg en geen remake.

Wingard zal het script schrijven met een oude medewerker Simon Barrett. De twee werkten eerder aan de horrorfilm Blair Witch uit 2016, de thriller The Guest uit 2014 en de horror A Horrible Way to Die uit 2010.

Wingard plaatste onderstaand bericht op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Adam Wingard (@adamwingard)

Face/Off 2

John Travolta speelt de detective Sean Archer die, koste wat het kost, de psychotische terrorist Castor Troy (Nicolas Cage) wil pakken. Castor, verantwoordelijk voor de dood van Sean’s zoon, wordt gearresteerd maar raakt in coma. Hij heeft Sean echter nog net verteld dat er in San Francisco een biologische bom verborgen ligt. Teneinde op het spoor van de bom te kunnen komen, wordt Sean door regeringsfunctionarissen gevraagd zich uit te geven als Castor. Door middel van een medische ingreep worden de gezichten van Sean en Castor verwisseld. Sean neemt Castor’s leven over, maar intussen ontwaakt deze uit zijn coma, ontsnapt uit het ziekenhuis en neemt Sean’s identiteit aan. Castor Troy maakt de bom onschadelijk en wordt een publieke held. De échte Sean moet Castor zien te pakken om zijn leven terug te krijgen.

De actiethriller Face/Off van John Woo verscheen in 1997. De originele film is geschreven door Mike Werb en Michael Colleary. Geproduceerd met een budget van $80 miljoen in ’97, bracht de film wereldwijd $245 miljoen op.

De hoofdrollen werden gespeeld door John Travolta, Nicolas Cage, Joan Allen, Alessandro Nivola, Gina Gershon, Dominique Swain, Nick Cassavetes, Colm Feore.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter