Agents of S.H.I.E.L.D.’s Gabriel Luna is de nieuwe Terminator

Marvel’s Agents of SHIELD‘s Gabriel Luna zal de nieuwe Terminator spelen in de aankomende film van Tim Miller. Dit meldt DeadlineNatalia Reyes (Lady, La Vendedora de Rosas), Diego Boneta (Scream Queens) en Mackenzie Davis (Blade Runner 2049, Halt and Catch Fire, The Martian) zullen ook in de film te zien zijn.

De nieuwe Terminator moet zowel de start zijn van een ​​nieuwe trilogie films, alsmede een direct vervolg zijn op Terminator 2: Judgment Day. Hierbij worden Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator: Salvation en Terminator Genisys genegeerd. Naast Arnold Schwarzenegger zal Linda Hamilton ook terugkeren naar de franchise als een “doorgewinterde krijger” -versie van Sarah Connor.

James Cameron, die in 2019 de Terminator-rechten terugkrijgt, produceert de nieuwe filmserie met David Ellison van Skydance. De filmmaker verkocht oorspronkelijk de rechten op de originele film voor $ 1 aan producer Gale Anne Hurd, met de afspraak dat hij de Terminator zou mogen regisseren, met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. De eerste film verdiende wereldwijd $ 78,4 miljoen en werd bekroond met het veelgeprezen vervolg van Cameron, Terminator 2: Judgment Day, dat wereldwijd $ 519,8 miljoen bruto verdiende.

Billy Ray (The Hunger Games) schreef de meest recente versie van het scenario dat bedacht is door Cameron, Miller en Ellison. De nieuwe Terminator-film zal op 22 november 2019 in de bioscoop verschijnen.