Al Pacino op jacht naar Nazis in Jordan Peele’s Hunters trailer

Amazon heeft de eerste teaser vrijgegeven voor de aanstaande actiethriller-serie Hunters, voorheen getiteld The Hunt, van uitvoerend producent Jordan Peele (Us). Bekijk deze hieronder. We zien Al Pacino als een man die op jacht is naar wraak op voormalige nazi’s!

De cast bestaat uit Al Pacino, Logan Lerman, Dylan Baker, Jerrika Hinton, Greg Austin, Catherine Tate, Josh Radnor, Tiffany Boone en Saul Rubinek, Lena Olin, Carol Kane, Kate Mulvany, James Le Gros, Ebony Obsidian.

De serie heeft een direct-to-series bestelling gekregen. Hunters zal het verhaal vertellen van een groep die bekend staat als de Hunters die in 1977 in New York City wonen. De Hunters ontdekken dat honderden voormalige hooggeplaatste nazi-functionarissen onder hen wonen en samenzweren om het Vierde Rijk in de VS te creëren. De groep gaat op een bloedige zoektocht om de nazi’s te berechten en hun nieuwe genocidale plannen te dwarsbomen. Het verhaal is geïnspireerd op echte gebeurtenissen.

Jordan Peele’s Monkeypaw Productions en Sonar Entertainment produceren The Hunt, terwijl Peele en Win Rosenfeld (Dark Net) uitvoerend produceren voor Monkeypaw. Tom Lesinski (Mr. Mercedes) en Jenna Santoianni voor Sonar zullen ook dienen als uitvoerende producenten.

Hunters gaat wereldwijd in première ergens in 2020 op Amazon.