Alain Clark zingt titelsong film Oh Baby van regisseur Thomas Acda

Alain Clark zingt titelsong film Oh Baby van regisseur Thomas Acda‘Oh Baby’ is de titelsong die gezongen wordt door de Nederlandse zanger Alain Clark voor de gelijknamige film van regisseur Thomas Acda. Acda heeft de tekst van ‘Oh Baby’ geschreven en de muziek is gecomponeerd door David Middelhoff. Ook de andere filmliedjes zijn door hen gemaakt en worden onder meer gezongen door hoofdrolspelers Gijs Naber en Hanna van Vliet.

[youtube VbFfT0DyDOA] 

Liedjesschrijver Ruben (Gijs Naber) neemt het leven niet al te serieus en de liefde al helemaal niet. Als hij na de onverwachte dood van een scharrel de vader blijkt te zijn van haar acht maanden oude zoon, staat zijn leven compleet op zijn kop. Zonder enige voorbereiding heeft Ruben van de ene op de andere dag de zorg over baby Oscar. Alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, besluit zijn losbollige nieuwe schoonzus Lucy (Hanna van Vliet) dat ook zij voor haar neefje wil zorgen … desnoods met Ruben erbij.

Hoofdrollen zijn er voor Gijs Naber, Hanna van Vliet, Renée Fokker, Liz Snoijink en Eric van Sauers. Tevens zullen ook Tanja Jess, Kasper van Kooten, Sanne Vogel en Tina de Bruin te zien zijn. Het script is geschreven door Nienke Römer en de film werd geproduceerd door 2CFILM. De distributie ligt bij Entertainment One BeneluxOh Baby is vanaf 9 november in de bioscopen te zien.