Alfred Molina keert terug als Doctor Octopus in Spider-Man 3

Alfred Molina keert terug als Doctor Otto Octavius, aka Doctor Octopus voor Spider-Man 3. Dit meldt The Hollywood Reporter. Hij speelde de rol eerder in Sam Raimi‘s Spider-Man-films. Na twee solo-films en deelname aan twee Avengers-films, is Tom Holland‘s Peter Parker weer te zien in de nog titelloze Spider-Man 3 die zich afspeelt in het Marvel Cinematic Universe. Hoewel de film pas eind 2021 in de bioscoop te zien zal zijn, zijn de opnames van Spider-Man 3 begonnen, wat als gevolg heeft dat er informatie over de cast van de film wordt onthuld.

Molina is de tweede acteur uit een eerdere Spider-Man franchise die zijn rol voor Spider-Man 3 opnieuw vertolkt. Jamie Foxx keert terug als Electro, maar Foxx speelde zijn personage niet in Tobey Maguire‘s Spider-Man films, maar in The Amazing Spider-Man franchise.

Alfred Molina als Doctor Octopus

Tom Holland zal terugkeren voor de film als de titulaire muurcrawler, en het valt nog te bezien tegen welke schurken hij het zal opnemen. Gezien het einde van Far From Home staat een willekeurig aantal van zijn schurken waarschijnlijk te popelen om te vechten. De derde aflevering van de Spider-Man-films van de MCU bevat ook de terugkeer van Zendaya (Euphoria, Dune) als MJ. Holland’s Spider-Man zal volgens de nieuwe overeenkomst ook in een andere Marvel Studios-film verschijnen.

Hoewel het grootste deel van de Homecoming cast terugkomt voor de threequel, vervaagt de casting van Molina en Fox de lijnen tussen de drie webslinger franchises van Sony verder. Eerder werd J.K. Simmons al teruggehaald als J.Jonah Jameson uit de trilogie van Sam Raimi. Daarnaast wordt verwacht dat de Sony Universe van Marvel-personages onder leiding van Venom binnenkort overgaan in het Marvel Cinematic Universe. Tevens zal Benedict Cumberbatch‘s Doctor Strange ook in de film verschijnen.

Oorspronkelijk stond Spider-Man 3 gepland voor een release op 16 juli 2021, maar werd de film eerst teruggeschoven naar 5 november en zal nu verschijnen op 17 december 2021.

Sony’s aankomende Spidey-lei bevat het Venom vervolg, met in de hoofdrol Tom Hardy en geregisseerd door Andy Serkis, evenals Jared Leto’s Morbius, een Kraven the Hunter-film en een spin-off met Silver Sable en Black Cat.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter