Alicia Silverstone in trailer haaienfilm The Requin

Er is een trailer verschenen voor The Requin, een haaienfilm met onder andere Alicia Silverstone. Je kunt deze hieronder bekijken. Ook hebben we enkele posters.

In The Requin zien we een stelletje dat vakantie vieren aan zee. Als een storm hun villa de zee in blaast worden de twee daar geconfronteerd met moordlustige haaien. De man raakt hierbij gewond, waardoor het aan de vrouw is om het tegen deze beesten op te nemen.

The Requin Trailer

De vrouw van het stel wordt gespeeld door Alicia Silverstone, die in de jaren 90 te zien was in enkele videoclips. Ook had ze een hoofdrol in de Coming of age film Clueless. James Tupper speelt de man. Hij is met name bekend van enkele series, zoals  ABC’s Revenge.

The Requin 2022

The Requin wordt geregisseerd door de Vietnamese Le-Van Kiet, die tevens het verhaal schreef. Overige rollen zijn er voor Deirdre O’Connell, Danny Chung en Jennifer Mudge.

De film staat gepland om in januari 2022 naar de Amerikaanse bioscopen te komen. Of de film ook in Nederland uitgebracht gaat worden is nog niet bekend.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter