All About Nina trailer met Mary Elizabeth Winstead

Mary Elizabeth Winstead (Fargo) is te zien als een stand-up comedian in de nieuwe trailer voor All About Nina.

Nina Geld (Winstead) is een opkomende komiek in New York City. Ze is grappig, slim en heeft hard gewerkt om een ​​carrière voor zichzelf op te bouwen in de door mannen gedomineerde wereld van stand-up. Als het echter gaat om romantische relaties, is het leven van Nina een zooitje. Nina besluit zich te concentreren op het werk en haalt later Larry Michaels, producent van het legendarische televisieshow Comedy Prime, ertoe over om Nina’s stand-up te zien.

Nadat hij Nina om auditie heeft gevraagd, moet ze naar L.A. verhuizen om personages en imitaties te doen. Na wat persoonlijk drama heeft ze een inzinking op het podium en onthult een geschiedenis van mishandeling die haar roekeloos gedrag heeft gedreven. De confrontatie met de waarheid in zo’n openbare omgeving heeft tot slot angstaanjagende en onverwacht bevrijdende gevolgen.

All About Nina is het debuut van schrijver/regisseur Eva Vives. De film heeft tevens rollen voor Common (John Wick: Chapter 2), Chace Crawford (Gossip Girl), Clea DuVall (The Handmaid’s Tale), Kate del Castillo (Jane The Virgin) en Beau Bridges (Black-ish).

All About Nina draait vanaf september 2018 in de bioscoop.