All The Old Knives vanaf 8 april te zien op Prime Video

All The Old Knives is vanaf 8 april 2022 te zien op Prime Video. Bekijk de trailer hieronder. De moderne spionagethriller die Henry (Chris Pine) volgt terwijl hij Celia (Thandiwe Newton) onderzoekt, een oude vlam uit hun dagen als CIA-inlichtingenofficieren in Wenen, die nu wordt verdacht van dubbelagent te zijn geweest.

All The Old Knives

All The Old Knives

Wanneer de CIA ontdekt dat één van haar agenten informatie heeft gelekt die aan meer dan 100 mensen het leven heeft gekost, krijgt oud-agent Henry Pelham (Chris Pine) de opdracht om onder zijn voormalige collega’s op het bureau in Wenende mol uit te roeien. Zijn onderzoek brengt hem van Oostenrijk naar Engeland naar Californië, waar hij wordt herenigd met zijn voormalige collega en ex-minnares Celia Harrison (Thandie Newton). Het duo wordt gedwongen de grenzen tussen beroep en passie te laten vervagen in dit meeslepende verhaal over wereldwijde spionage, morele ambiguïteit en dodelijk verraad.

All the Old Knives maakt gebruik van flashbacks om meerdere tijdlijnen samen te voegen, pelt de lagen van hun vroegere romance terug en onthult de waarheid achter een verwoestende terroristische aanval die ze niet konden stoppen.

De film is geregisseerd door de bejubelde Deense regisseur Janus Metz en geschreven door Olen Steinhauer. De film is gebaseerd op het boek van Steinhauer.

De hoofdrollen worden gespeeld door Chris Pine, Thandiwe Newton, Laurence Fishburne, en Jonathan Pryce.

All The Old Knives is vanaf 8 april te zien op Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter