Alle 9 seizoenen van The Office op Videoland

Vandaag blijkt dat op 1 september alle seizoenen van de populaire serie The Office zijn toegevoegd aan het aanbod van Videoland. De mockumentary The Office gaat over het dagelijks leven van het kantoorpersoneel van de fictieve Dunder-Mifflin Paper Company in Scranton, Pennsylvania. Baas Michael Scott (Steve Carell) probeert, op zijn eigen manier, alles draaiende te houden. Deze Amerikaanse versie van The Office is een remake van de Britse serie met dezelfde titel.

The Office op Videoland

Een documentairemaker volgt het dagelijks leven van het kantoorpersoneel van de Dunder Mifflin Paper Company. Manager Michael denkt dat hij een fantastische baas is, maar zijn werknemers nemen hem niet serieus. De arrogante Dwight is Michaels assistent en aast op promotie. En voor receptioniste Pam zijn de spontane gesprekken met de sympathieke Jim het hoogtepunt van haar werkdagen.

In de serie zijn er rollen voor Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, B.J. Novak, Ed Helms, Oscar Nunez, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Leslie David Baker, Phyllis Smith, Mindy Kaling.

The Office, aanvankelijk getiteld The Office: An American Workplace, is een sitcom in de vorm van een mockumentary. De serie is gebaseerd op de door Ricky Gervais en Stephen Merchant bedachte BBC-comedyserie The Office (2001-2003). De Amerikaanse versie wordt ook wel The Office US genoemd. De reeks eindigde op 16 mei 2013 na negen seizoenen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter