Alle afleveringen van Comedy Club! vanaf 3 december op Prime Video.

Zes Nederlandse top-caberatiers maken hun eigen comedyshow zonder enige restrictie. Hoe ziet dat er uit? Dat kan je zien in Comedy Club, exclusief op Prime Video vanaf 3 december. Bekijk hieronder een trailer.

Comedy Club! op Prime Video

In Comedy Club zien we wat er gebeurt als je zes Nederlandse top-cabaretiers carte blanche geeft om hun eigen comedyshow te maken, zonder enige restrictie. Populaire cabaretiers Arjen Lubach, Guido Weijers, Ronald Goedemondt, Henry van Loon, Jandino en Roué Verveer geven hun grappigste, vreemdste en ongewone kijk op mens en maatschappij, stuk voor stuk opgenomen op hun meest favoriete podium in Nederland.

De zesdelige serie Amazon Original serie Comedy Club gaat op vrijdag 3 december in première en is exclusief beschikbaar op Prime Video.

Arjen Lubach

Arjen veroorzaakt een mysterieus ongeluk en dat krijgt een staartje. Of nou ja, staart. Het laat hem zijn portemonnee trekken en doet hem wensen dat hij vaker naar de sportschool was gegaan. Vanuit de stadsschouwburg Groningen vertelt Arjen over deze bizarre gebeurtenis en geeft daarbij gelijk ook het antwoord op de vraag: Wat hebben Sywert van Lienden en een Roemeense hondenbezitter gemeen?

Guido Weijers

Op 22-jarige leeftijd maakt Guido een keuze, die hij nu niet meer kan verklaren. Of hij er spijt van heeft? Zal het hem nog een keer gebeuren? Waarschijnlijk niet, maar daag hem niet uit. Een hilarische Comedy Club avond vanuit een afgeladen Klokgebouw in Eindhoven waarin Guido rauwer en eerlijker dan ooit z’n gedachten deelt en de wat hem betreft ‘do’s and don’ts’ van het leven uitlegt.

Ronald Goedemondt

Ronald Goedemondt beleeft het leven met de broek op de enkels. Hij raakt verwikkeld in gedoe met mondkapjes, testresultaten en complottheorieën, overleeft maar net een ballonvaart en ergert zich levendig aan gezelschapsspelletjes. Gelukkig maar, want Goedemondt in strijd wordt al snel hilariteit.

Henry van Loon

Henry bevindt zich in de levensfase: “Kinderen en Puppies” en wordt bedolven onder een dikke laag luiers, ongeopende broodtrommeltjes en een constante schreeuw om aandacht. Een ondenkbaar uithoudingsvermogen is vereist, totdat zijn goedbedoelde vindingrijkheid het gezin in gevaar brengt…Henry’s Comedy Club special is misschien wel herkenbaarder dan ooit, maar grappig en onnavolgbaar als altijd!

Jandino Asporaat

Overal om ons heen is technologie. Zien we daardoor de pracht van het leven nog wel? En wat doen we als dat licht uit valt? Met zijn onuitputtelijke, scherpe humor en energie weet Jandino met elke tegenslag om te gaan. “Want als het licht weer aangaat, ben ik een andere Jandino: Jandino 2.0”.

Roué Verveer

Roué geeft op originele wijze een eigen kijk op de wereld. Een wereld die er in de afgelopen maanden heel anders uit is komen te zien. Maar Roué laat zich nooit uit het veld slaan, want hij heeft Surinaams temperament en een ‘natuurlijk’ vaccin op zak. Deze Comedy Club avond met Roué bevat een stortvloed aan hilariteit en scherpe grappen!

Comedy Club is geproduceerd door NewBe.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter