Alle Mission: Impossible films vanaf augustus op Netflix

Netflix voegt 1 augustus alle zes films uit de Mission: Impossible franchise toe aan het aanbod. De films volgen de missies van het veldteam van het IMF onder leiding van Ethan Hunt (Tom Cruise).

De zesde en meest recente film, getiteld Mission: Impossible – Fallout, werd uitgebracht op 27 juli 2018. Twee aankomende films, respectievelijk met de titels Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One en Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two, zijn gepland voor release op 14 juli 2023 en 28 juni 2024. De eerste trailer kun je hieronder alvast bekijken.

Mission: Impossible films op Netflix

Mission: Impossible is een filmserie gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit de periode 1966 tot en met 1973. De reeks werd bedacht en geproduceerd door Bruce Geller, met de muziek van Lalo Schifrin, waaronder “Theme from Mission: Impossible”, dat inmiddels een van de herkenbaarste wijsjes is in de filmmuziek.

De hoofdrol in alle films wordt vertolkt door Tom Cruise als IMF-agent Ethan Hunt. Ving Rhames speelt ook in alle films de bijrol van Luther Stickell. De filmreeks bracht ruim 3 miljard dollar op en staat daarmee op de 16e plaats in de lijst van succesvolste filmreeksen.

Mission: Impossible

Tom Cruise doet het scherm ontploffen in deze actie-thriller die je op het puntje van je stoel houdt voor je er vanaf knalt. Ethan Hunt (Cruise) is een geheim agent die opdraait voor de dood van zijn teamgenoten bij een zeer geheime actie. Op de vlucht voor huurmoordenaars van de regering, breekt hij in bij de strengst beveiligde plek op aarde: de computerkamer van de CIA, vecht hij duels uit op het dak van een hogesnelheidstrein en racet als een aangestoken lont om zijn achtervolgers steeds een stap voor te zijn. Elke stap die hij doet, brengt hem dichter bij de verschrikkelijke waarheid.

Mission: Impossible II

Hoe kun je terroristen die bezig zijn rotzooi over de hele wereld te verspreiden tegenhouden? Echt een missie voor IMF agent Ethan Hunt. Top actie-regisseur John Woo voegt zijn actiegehalte toe aan deze missie van Ethan Hunt (Tom Cruise) die samen met Nyah Hall (Thandie Newton) de afvallige agent Sean Ambrose (Dougray Scott) moet tegenhouden voordat hij een nieuw soort van terreur verspreidt. Maar, voordat de missie geslaagd is, moeten ze eerst de hele wereld rond en moeten ze keuzes maken tussen alles waar ze van houden en alles waar ze in geloven.

Mission: Impossible III

Er stond nog nooit zoveel op het spel. Het spektakel was nog nooit zo groots. Dit is Mission: Impossible…zoals je het nog nooit hebt gezien! Tom Cruise schittert opnieuw als Ethan Hunt in deze zinderende adrenalinerush van regisseur J.J. Abrams (Lost, Alias). Ethan doet geen veldwerk meer, maar wordt door zijn superieuren (Laurence Fishburne en Billy Crudup) uiteindelijk toch weer gevraagd voor een missie. Hij komt hierbij op het spoor van zijn meest dodelijke tegenstander ooit – een sadistische wapenhandelaar genaamd Owen Davian (Oscar- winnaar Philip Seymour Hoffman).

Ghost Protocol

In dit vierde deel wordt de organisatie Impossible Mission Force (IMF) ervan verdacht betrokken te zijn bij een internationaal terroristisch complot en op non-actief gezet. Ethan Hunt komt in het geheim samen met zijn nieuwe team om de naam van IMF te zuiveren. Tijdens deze ondergrondse missie treedt het zogenaamde ‘Ghost Protocol’ in werking, waarbij hulp en contact met de buitenwereld onmogelijk zijn.

Rogue Nation

Ethan en zijn team hebben hun meest onmogelijke missie: het uitroeien van het Syndicaat – een internationale malafide organisatie die zich inzetten voor het vernietigen van het IMF.

Fallout

Tijdens een gevaarlijke missie om gestolen plutonium terug te halen, kiest Ethan Hunt (Tom Cruise) om zijn vrienden te redden boven het voltooien van de missie. Zo valt de buit in handen van een dodelijk netwerk van hoogopgeleide agenten die erop uit zijn om de beschaving te vernietigen. Nu het lot van de wereld aan een zijden draadje hangt, moeten Ethan en zijn IMF-team (Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson) noodgedwongen samenwerken met een bikkelharde CIA-agent (Henry Cavill). Kunnen ze, in een adembenemende race tegen de klok, de nucleaire dreiging alsnog afwenden?

De Mission: Impossible films zijn vanaf 1 augustus te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter