Alle seizoenen New Girl vanaf 14 mei op Disney Plus Star

Vanaf vrijdag 14 mei 2021 zullen alle 7 seizoenen van New Girl te zien zijn op Disney Plus Star Nederland. Deze serie draait om Jess, een spontante jongedame die op een middelbare school in Los Angeles doceert. Als haar relatie met haar vriendje ten einde is gekomen, zoekt ze een nieuwe plek om te wonen en komt ze terecht bij een groep van drie mannen die op zoek zijn naar een kamergenoot.

New Girl Disney Plus Star

New Girl is een ongewone komedie over vrienden, scharrels en relaties. Na een ellendige liefdesbreuk, trekt de optimistische en ruimdenkende Jess (Zooey Deschanel) in bij drie vrijgezelle mannen die zelf genoeg problemen hebben. Winston (Lamorne Morris) is een voormalig atleet, Nick (Jake Johnson) is een besluiteloze barman die gestopt is met zijn studie rechten en Schmidt (Max Greenfield) is een excentrieke vrouwenversierder die vooral verliefd is op zichzelf. Samen met haar prachtig mooie beste vriendin Cece (Hannah Simone), ontdekt Jess dat het leven met deze jongens een uitdagend en hilarisch avontuur kan zijn.

De serie van Elizabeth Meriwether was in 2011 voor het eerst te zien op de Amerikaanse televisie. De pilotaflevering werd in de Verenigde Staten door 10,28 miljoen mensen bekeken. New Girl heeft hoofdrollen voor Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Lamorne MorrisHannah Simone, Damon Wayans Jr.

New Girl seizoen 1 t/m 7 is vanaf vrijdag 14 mei 2021 te zien op Disney Plus Star Nederland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter