Alle seizoenen serie StartUp vanaf 26 maart op Videoland

Vanaf 26 maart is de serie StartUp te zien op Videoland, een serie over criminaliteit en Amerikaanse dromen. De jonge Izzy werkt in Miami aan de cryptomunt van de toekomst: de GenCoin. Ze vormt een team met bankier Nick en gangster Ronald. Nog voor ze een cent verdiend hebben, krijgen ze te maken met hackers, louche investeerders en een gevaarlijke FBI-agent. Bekijk hieronder de trailer.

StartUp op Videoland

StartUp gaat over wat er gebeurd als een briljant, maar controversieel idee financiële steun krijgt van drie vreemden die niet echt techneuten zijn. FBI Agent Phil Rask is gespecialiseerd in financiële misdaden en komt in contact met Nick Talman, een scherpe en intelligente financier van een boetiek in Miami. Rask moet niet hem hebben, maar zijn vader. Nick heeft niet echt een goede relatie met zijn rijke en onverantwoordelijke vader. Als hij verdwijnt besluit Nick het geld niet aan de FBI te geven maar te investeren in een startup bedacht door de onorthodoxe Izzy Morales die de wereld wil veranderen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Adam Brody, Edi Gathegi, Otmara Marrero, Martin Freeman, Ron Perlman, Addison Timlin, Mira Sorvino.

StartUp is een Amerikaanse dramaserie van de zender Crackle en bedacht door Ben Ketai. De reeks ging in première op 6 september 2016, waarna er nog twee seizoenen volgden.

Seizoen 1 t/m 3 van de serie StartUp zijn vanaf 26 maart te zien op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter