Alle seizoenen van Angel vanaf 7 mei te zien op Disney Plus Star

Alle vijf de seizoenen van de serie Angel, goed voor 110 afleveringen, worden 7 mei toegevoegd aan het aanbod van Disney Plus Star. De serie draait om de vampier Angelus, die door een vloek zijn ziel heeft teruggekregen en sindsdien Angel wordt genoemd. Door deze vloek heeft hij enorm veel last van schuldgevoelens en berouw van alle slechte daden die hij als vampier heeft gedaan. Zodoende gaat hij in Los Angeles aan de slag als privédetective, gespecialiseerd in occulte zaken.

Angel Disney Plus Star

Angel op Disney Plus Star

De serie draait om de vampier Angelus, die door een vloek zijn ziel heeft teruggekregen en sindsdien Angel wordt genoemd. Door deze vloek heeft hij enorm veel last van schuldgevoelens en berouw van alle slechte daden die hij als vampier heeft gedaan. In de eerste vier seizoenen werkt Angel als een privédetective in Los Angeles, gespecialiseerd in occulte zaken. Tegenstanders zijn dan ook vaak demonen. Niet alle demonen zijn echter slecht, en sommige demonen werken zelfs samen met Angel.

De hoofdrollen werden gespeeld door David Boreanaz, Charisma Carpenter, Glenn Quinn, Alexis Denisof, J. August Richards, Amy Acker, Vincent Kartheiser, Andy Hallett, James Marsters, Mercedes McNab.

Angel is ontstaan als spin-off van Buffy the Vampire Slayer. Beide werden gecreëerd door Joss Whedon. De serie ging in première op 5 oktober 1999 en werd uitgezonden door The WB en geproduceerd door Mutant Enemy, de productiemaatschappij van Whedon.

Angel seizoen 1 t/m 5 zijn vanaf 7 mei te zien op Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter