Alle seizoenen van Dawson’s Creek komen naar Netflix!

Netflix komt in januari met alle seizoenen van de cultserie Dawson’s Creek! Dat heeft de streamer bekendgemaakt. De serie hield tieners zes seizoenen lang, van 1998 tot en met 2003, in haar greep. In een snel veranderende wereld worden vier tieners volwassen in een klein kustplaatsje in Massachusetts.

Mijn eerste voornemen van 2021 is duidelijk:
Dawson’s Creek opnieuw kijken. ? Wie doet er mee?

Geplaatst door Netflix op Dinsdag 1 december 2020

Dawson’s Creek op Netflix

Dawson’s Creek vertelt het verhaal van vijf tieners die problemen ervaren bij het volwassen worden. Dit is vooral zo voor Dawson Leery, een dromer, en Joey Potter. Zij waren besten vrienden in hun vroege jeugd maar nu zij de overgang naar de volwassenheid ervaren komen zij in een periode dat niets meer is zoals het was. In het vijfde seizoen gaan de hoofdrolspelers studeren en verhuist de setting van de serie grotendeels naar Boston.

De hoofdrollen werden gespeeld door James Van Der Beek, Katie Holmes, Joshua Jackson, Michelle Williams, Kerr Smith, Mary Beth Peil.

Dawson’s Creek werd uitgezonden tussen 20 januari 1998 en 14 mei 2003 door het Amerikaanse netwerk The WB. Er werden in totaal 128 afleveringen van 45 minuten gemaakt, verdeeld over zes seizoenen. De productie lag bij Sony Pictures Television.

Alle zes seizoenen van Dawson’s Creek staan vanaf 15 januari op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter