Alle seizoenen van Homeland vanaf 12 februari op Videoland

Alle seizoenen van de serie Homeland verschijnen vanaf 12 februari 2021 op Videoland. Dat heeft de streamer bekendgemaakt. Eerder werd bekend dat het achtste en laatste seizoen op diezelfde datum op Netflix zal verschijnen.

Homeland op Videoland

In Homeland keert de Amerikaanse marine sergeant Nicholas Brody (Damian Lewis) 8 jaar na zijn vermissing terug in zijn thuisland. De soldaat die werd geacht te zijn vermoord in Irak wordt aanvankelijk als held ontvangen. Totdat de briljante CIA agent Carrie Mathison (Golden Globe winnares Claire Danes) hem ervan verdenkt in werkelijkheid lid te zijn van Al Qaeda en van plan is een terroristische aanval te plegen. Vertrouwend op haar instinct riskeert Mathison haar reputatie, haar carrière en zelfs haar verstand om de waarheid te achterhalen.

De serie Homeland is sinds de uitzending van het eerste seizoen in 2011 razendsnel populair geworden. Het achtste en laatste seizoen ging in première op 9 februari 2020. De finale werd uitgezonden op 26 april 2020.

De serie heeft rollen voor onder andere Claire DanesMandy Patinkin, Damian Lewis, Morena Baccarin, David Harewood, Diego Klattenhoff, Jackson Pace, Morgan Saylor, Jamey Sheridan, David Marciano, Navid Negahban, Rupert Friend, F. Murray Abraham, Maury Sterling, Costa Ronin, Nimrat Kaur, Hugh Dancy, Beau Bridges.

Homeland is geproduceerd door Fox 21 Television Studios voor Showtime en is ontwikkeld door Alex Gansa en Howard Gordon. De serie is gebaseerd op de originele Israëlische serie Prisoners of War van Gideon Raff. Samen met Gansa en Gordon zijn de uitvoerende producenten voor seizoen zeven Chip Johannessen, Lesli Linka Glatter, Patrick Harbinson, Claire Danes, Michael Klick, Ron Nyswaner, Gideon Raff, Avi Nir en Ran Telem.

Homeland seizoen 1 t/m 8 verschijnt op 12 februari 2021 op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter