Alle seizoenen van Private Practice vanaf 29 september op Disney Plus Star

Alle seizoenen van Private Practice zijn vanaf 29 september te zien op Disney Plus Star. De spin-off van Grey’s Anatomy liep van 2007 tot 2013 en er verschenen ruim honderd afleveringen. We laten Seattle achter ons wanneer de gerenommeerde chirurg Dr. Addison Montgomer zich richt op een nieuw leven. Het vooruitzicht van een ongecompliceerder bestaan in Californië heeft ertoe geleid dat ze nu samenwerkt met vrienden van haar geneeskundestudie in de Oceanside Wellness Group.

Private Practice op Disney Plus Star

In deze spin-off van Grey’s Anatomy is chirurg Dr Addison Forbes Montgomery de ex-vrouw van Derek ‘McDreamy’ Shepherd. Ze wil een nieuw leven beginnen en verlaat Seattle Grace om te gaan samenwerken met haar oude studievrienden, de artsen Naomi en Sam Bennett, bij de Oceanside Wellness Group in Californië. De Bennetts zijn onlangs gescheiden en proberen hun relatie beschaafd te houden omwille van hun tienerdochter Maya en omwille van de praktijk. Voor Addison begint de uitdaging van een nieuwe stad en een nieuwe manier van leven en werken.

De cast bestaat uit namen als Kate Walsh, Taye Diggs, Amy Brenneman, Audra McDonald, Tim Daly, Paul Adelstein, KaDee Strickland en Chris Lowell.

Private Practice werd geschreven en geproduceerd door Shonda Rhimes. Seizoen 1 t/m 6 verschijnt 29 september op Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter