Alle seizoenen van Revenge vanaf 1 april bij Ziggo

De vier seizoenen van Revenge zijn vanaf 1 april te zien op Ziggo Movies & Series. In Revenge draait het om Emily Thorne (Emily VanCamp), die eigenlijk Amanda Clarke heet. Zij verhuist naar The Hamptons met maar één doel: wraak nemen op de steenrijke familie Grayson. Zij houdt hen verantwoordelijk voor de dood van haar vader. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Revenge bij Ziggo

Achter de weelderige levensstijl van de Hamptons gaan een duister en schandalig geheim en een verwrongen verhaal over passie, spanning en ultieme verlossing schuil. Alles draait om geld, schoonheid en macht voor de inwoners van de meest exclusieve gemeenschap van New York. Er is echter één vrouw die er alles aan zal doen om wraak te nemen op degenen die haar vaders leven geruïneerd hebben. Wees getuige van de briljant rancuneuze intrige van Emily Thorne (Emily VanCamp) tegen Victoria Grayson (Madeleine Stowe), de heersende koningin van de Hamptons, en iedereen die haar familie kapotgemaakt heeft. Maar zelfs de best uitgewerkte plannen kunnen in duigen vallen in de nasleep van een onverwachtse driehoeksverhouding tussen Emily, de zoon van haar grootste aartsvijand en iemand uit een vergeten verleden.

Revenge was in Amerika van 2011 tot 2015 te zien op zender ABC. De serie werd bedacht en geschreven door Mike Kelley en is gebaseerd op The Count of Monte Cristo van Alexandre Dumas.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emily VanCamp, Madeleine Stowe, Gabriel Mann, Henry Czerny, Ashley Madekwe, Nick Wechsler, Josh Bowman, Connor Paolo, Christa B. Allen, Barry Sloane, James Tupper, Karine Vanasse, Brian Hallisay, Elena Satine.

De vier seizoenen van Revenge (89 afleveringen) zijn vanaf 1 april te zien op Ziggo Movies & Series.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter