Alle seizoenen van The Office US vanaf 15 augustus op HBO Max

Alle seizoenen van The Office US, de Amerikaanse remake van The Office, zullen vanaf 15 augustus 2022 te zien zijn op HBO Max. Het gaat om alle negen seizoenen, wat goed is voor ruim 200 afleveringen. Voor nu blijven de seizoen ook nog steeds te zien op Netflix.

Een documentairemaker volgt het dagelijks leven van het kantoorpersoneel van de Dunder Mifflin Paper Company. Manager Michael denkt dat hij een fantastische baas is, maar zijn werknemers nemen hem niet serieus. De arrogante Dwight is Michaels assistent en aast op promotie. En voor receptioniste Pam zijn de spontane gesprekken met de sympathieke Jim het hoogtepunt van haar werkdagen.

The Office US op HBO Max

The Office US is een mockumentary over een groep kantoormedewerkers bij Dunder-Mifflin Paper Company in Scranton, Pennsylvania. Baas Michael Scott probeert, op zijn eigen manier, alles draaiende te houden. Hij krijgt van het hoofdkantoor te horen dat hij moet gaan inkrimpen, maar heeft het hier heel moeilijk mee en probeert dit uit te stellen. Zijn assistent Dwight denkt dat hij het voor het zeggen heeft en hoopt op promotie. Verder zijn er romances, fraude en gebeuren er de nodige ongevallen.

In de serie zijn er rollen voor Steve CarellRainn WilsonJohn Krasinski, Jenna FischerB.J. NovakEd Helms, Oscar Nunez, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Leslie David Baker, Phyllis Smith, Mindy Kaling.

The Office, aanvankelijk getiteld The Office: An American Workplace, is een sitcom in de vorm van een mockumentary. De serie is gebaseerd op de door Ricky Gervais en Stephen Merchant bedachte BBC-comedyserie The Office (2001-2003). De reeks eindigde op 16 mei 2013 na negen seizoenen.

The Office US verschijnt 15 augustus 2022 op HBO Max.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter