Ally McBeal vervolgserie in ontwikkeling

Twintig jaar na het einde is er een vervolg op de succesvolle juridische dramaserie Ally McBeal in de maak. Dit meldt Deadline.

De serie is in vroege ontwikkeling bij ABC en zal worden geschreven en geproduceerd door Karin Gist (Mike). Volgens de site volgt de nieuwe serie een jonge zwarte vrouw die rechtstreeks uit de rechtenstudie bij het advocatenkantoor komt uit de originele serie.

De vrouw zou de dochter zijn van Ally McBeal’s (Calista Flockhart) D.A. kamergenoot Renée Raddick, die oorspronkelijk werd gespeeld door actrice Lisa Nicole Carson in de serie.

Ally McBeal

Het is momenteel onduidelijk wie van de originele acteurs zal terugkeren naar de serie. Het bericht van Deadline merkte op dat Flockhart is benaderd om haar rol als het titulaire personage in een bepaalde hoedanigheid opnieuw te spelen, evenals mogelijk uitvoerend producent te zijn van de serie. Flockhart heeft echter geen officiële beslissing genomen en zal waarschijnlijk pas worden genomen als de scripts en meer concrete plannen voor de serie zijn gemaakt.

Ally McBeal werd oorspronkelijk uitgebracht in 1997 en liep tot en met 2002. Het vertelde het verhaal van een advocaat die werkte bij het advocatenkantoor Cage and Fish in Boston, en ging over de verschillende levens en liefdes van andere advocaten in het hele bedrijf. De show werd destijds alom geprezen en won de Golden Globe Award voor beste televisieserie – Musical of Comedy, in 1998 en 1999, en won ook de Emmy Award voor Outstanding Comedy Series in 1999.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter