De serie Almost Human is geannuleerd

Fox heeft de sci-fi misdaad serie Almost Human na slechts 13 afleveringen geannuleerd. De serie ging in november van start. In maart werd de laatste aflevering uitgezonden.

Almost Human

Almost Human heeft in de hoofdrollen Karl Urban (Star Trek and The Lord of the Rings) en Michael Ealy (Sleeper Cell, Common Law). Andere rollen zijn er voor Minka Kelly, Mackenzie Crook, Michael Irby, Lili Taylor.

De serie speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring uit het verleden. Toch moet hij samenwerken met Dorian, een bijzondere androïde met menselijke emoties. Ondanks hun uiteenlopende karakters leren de nieuwe partners al snel met elkaar om gaan. Almost Human speelt zich af in de toekomst waar de baan als politieagent steeds gevaarlijker wordt. John Kennex, een detective, en zijn robot partner Dorian zijn een politieduo die verschillende zaken oplossen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter