Always Jane vanaf 12 november op Prime Video

De documentaire reeks Always Jane is vanaf 12 november te zien op Amazon Prime Video. Bekijk hieronder alvast een trailer. Always Jane is de vierdelige coming-of-age docuserie, een intieme en onbewaakte kijk op transgender tiener Jane Noury ​​en haar familie terwijl ze zich voorbereidt om het huis uit te gaan om te studeren. De opbeurende humor en vriendelijkheid van de familie Noury, die diep persoonlijke en uitdagende problemen navigeert, is altijd aanwezig en onthult de transformerende kracht van acceptatie, steun en liefde.

Always Jane

Jane woont met haar familie op het platteland van New Jersey en moet, zoals elke tiener, een evenwicht zien te vinden tussen vrienden, familie en school. Hoewel het huidige politieke en sociale klimaat misschien niet de makkelijkste tijd lijkt voor een transgender tiener om op te groeien, heb je haar familie, de Nourys, nog niet ontmoet. Zij vinden humor in het dagelijks leven, terwijl Jane haar zinnen zet op een leven buiten haar familie.

De serie is een productie van Amazon Studios, Mutt Film, en Union Editorial. Jonathan C. Hyde regisseerde de serie en was samen met James Haygood en Michael Raimondi ook uitvoerend producent. Mutt Film’s Beth George en Shannon Lords-Houghton en Jane Noury waren ook uitvoerend producent, terwijl Katherine LeBlond als producent fungeerde.

Always Jane is vanaf 12 november te zien op Prime Video.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter