Amazon biedt Prime-leden Sneak Peek van The Rings of Power

In aanloop naar Amazon’s exclusieve dealsevent Prime Day op 12-13 juli, kondigt Amazon vandaag een nieuwe, exclusieve ervaring aan. In afwachting van Prime Video’s langverwachte nieuwe serie The Lord of the Rings: The Rings of Power, die op 2 september in première gaat, kunnen Prime-leden vanaf vandaag, 48 uur van tevoren toegang krijgen tot een nooit eerder vertoonde exclusieve sneak peek van 60 seconden. Jamil Ghani, Vice President van Amazon Prime, vertelde:

“Wij zijn altijd op zoek naar manieren om meer exclusieve ervaringen aan onze Prime leden te bieden, zoals om als eerste een sneak peek te bekijken van de langverwachte serie van 2022. Het Prime lidmaatschap biedt een unieke manier om profiteren van shopping-, korting – en entertainmentvoordelen, en we zijn nog maar net begonnen.” 

The Lord of the Rings: The Rings of Power gaat op vrijdag 2 september wereldwijd exclusief in première op Prime Video. J.R.R. Tolkien’s legendarische geschiedenis van de Second Age of Middle-earth staat centraal in dit epische drama dat zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings boeken afspeelt. In de sneak peek van 60 seconden, die vanaf 6 juli exclusief beschikbaar is voor Prime-leden, roept een onheilspellend hemelverschijnsel vragen op bij de inwoners van Middle-earth.

Log in op je Prime account en ga naar primevideo.com/ringsofpower om de exclusieve sneak peek van The Rings of Power te bekijken.

The Lord of The Rings: The Rings of Power

Dit meeslepende drama speelt zich af duizenden jaren voor de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkien‘s The Hobbit en The Lord of The Rings. De langverwachte serie speelt zich af in de Second Age. Dat plaatst ongeveer 3.000 jaar geschiedenis tussen de serie en het begin van The Lord of the RingsPeter Jackson‘s Fellowship of the Rings speelde zich af aan het einde van de Second Age, toen de laatste alliantie van elven en mannen de strijdkrachten van Sauron confronteerde.

De reeks neemt kijkers mee naar een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed, koninkrijken glorieerden en ten onder gingen, onwaarschijnlijke helden op de proef werden gesteld, hoop aan de fijnste draadjes hing, en een van de grootste schurken die ooit uit Tolkiens pen vloeide, dreigde de hele wereld in duisternis te hullen. De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een groep bekende en nieuwe personages die de confrontatie aangaan met de lang gevreesde terugkeer van het kwaad in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Nevelbergen, tot de majestueuze bossen van de elfenhoofdstad Lindon, tot het adembenemende eilandenrijk Numenor, tot de verste uithoeken van de kaart, deze koninkrijken en personages zullen een erfenis nalaten die nog lang na hun dood voortleeft.

De castleden zijn Robert AramayoOwain ArthurNazanin BoniadiTom BudgeMorfydd ClarkIsmael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella KavenaghJoseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Daniel Weyman, Cynthia Addai-RobinsonMaxim BaldryIan BlackburnKip Chapman, Anthony Crum, Maxine Cunliffe, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Thusitha Jayasundera, Fabian McCallum, Simon Merrells,​ Geoff Morrell, Peter Mullan, Lloyd Owen, Augustus Prew, Peter Tait, Alex Tarrant, Leon Wadham, Ben Walker en Sara Zwangobani.

The Lord of The Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september 2022 te zien op Amazon Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter