Amazon koopt rechten komediefilm met Will Ferrell en Reese Witherspoon

Amazon heeft de rechten op de nog titelloze wedding-komedie van schrijver en regisseur Nick Stoller (bekend van de film Bros) opgekocht, met Will Ferrell (Barbie) en Reese Witherspoon (The Morning Show) in de hoofdrollen. Dat meldt website Deadline.

Details over de plot van de film worden momenteel nog stilgehouden. Wel weten we dat Ferrell en Jessica Elbaum betrokken zijn als producent, namens Gloria Sanchez Productions. Tevens zijn Witherspoon en Lauren Neustadter betrokken via het bedrijf Hello Sunshine. Stoller en Conor Welch doen mee namens Global Solutions. Ashley Strumwasser van het eerdergenoemde Hello Sunshine dient als uitvoerend producent.

Will Ferrell en Reese Witherspoon

Will Ferrell is een drievoudig Emmy-winnaar welke onlangs te zien was in de Apple TV+ serie The Shrink Next Door. Hij zal onlangs ook te zien zijn in regisseur Josh Greenbaum’s komedie Strays for Universal, Barbie van Greta Gerwig en een Apple-musicalkomedie met Ryan Reynolds en Octavia Spencer.

Witherspoon is een Oscar-winnaar die de hoofdrol speelt tegenover Jennifer Aniston in de Apple TV+ serie The Morning Show, welke onlangs nog voor een derde seizoen is verlengd. Tevens zal ze te zien zijn in Aline Brosh McKenna’s romantische komediefilm Your Place or Mine, de Disney+ serie Tiny Trailblazers en Legally Blonde 3, naast andere projecten.

Wanneer de wedding-komedie van Amazon zal verschijnen is nog niet bekend.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter