Amazon Prime Video kondigt Tom Clancy’s Jack Ryan seizoen 4 aan

Amazon’s Studios heeft officieel Tom Clancy’s Jack Ryan seizoen 4 aangekondigd. Daarnaast heeft Ant-Man acteur Michael Peña officieel getekend voor een onbekende rol in het vierde seizoen. De vroege verlenging komt nadat de productie van het komende derde seizoen onlangs was voltooid, bijna twee jaar sinds het tweede seizoen zijn debuut maakte.

Jack Ryan seizoen 4

Tom Clancy’s Jack Ryan is een heruitvinding met een moderne gevoeligheid van de beroemde en geprezen Tom Clancy-held, gespeeld door John Krasinski (A Quiet Place, 13 Hours). In seizoen 3 zijn er ook rollen voor Wendell Pierce als James Greer, Michael Kelly als Mike November, Betty Gabriel als Elizabeth Wright, James Cosmo als Luca, Peter Guinness als Petr, Nina Hoss als Alena en Alexej Manvelov als Alexei.

In het nieuwe seizoen is Jack Ryan op de vlucht en in een race tegen de klok. Jack is ten onrechte betrokken bij een grotere samenzwering en bevindt zich plotseling als voortvluchtige. Nu hij gezocht wordt door zowel de CIA als een internationale malafide factie die hij heeft ontdekt, wordt Jack gedwongen ondergronds te gaan, kriskras door Europa, in een poging een enorm wereldwijd conflict te voorkomen.

Jack Ryan debuteerde in 1984 in het boek The Hunt for Red October Tom Clancy. Het personage was vanaf 1990 te zien in vijf verschillende films, namelijk The Hunt for Red OctoberPatriot GamesClear and Present DangerThe Sum of All Fears en Jack Ryan: Shadow Recruit. De rol werd gespeeld door Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck en Chris Pine.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter