Amazon Studios komt met The Boys spin-off

Amazon Studios heeft zojuist een The Boys spin-off aangekondigd. Dit wordt een serie die zich afspeelt in deze wereld als die van de gelijknamige superhelden reeks.

Amazon Prime Video blijft – naast Netflix en Videoland – een grote speler in het streamingaanbod. Een van de populairste original series van deze service is The Boys, dat een originele kijk is op het superheldengenre. Superhelden zijn hier namelijk eigendom van een groot, commercieel bedrijf dat ze inzet om geld binnen te halen. Deze ”Supes” gaan nog weleens onzorgvuldig te werk, waardoor er regelmatig slachtoffers vallen. Dit roekeloze gedrag leidt tot oprichting van ”The Boys”, een aantal slachtoffers die besluiten om terug te vechten.

Het blijkt nu dus dat The Boys een spin-off gaat krijgen waarin dezelfde elementen van satire en hardheid naar voren zullen komen.

The Boys spin-off

Hoe de The Boys spin-off gaat heten is nog niet bekend, maar producent Eric Kripke heeft al wel een beschrijving van het project gedeeld. Zo geeft hij aan dat de spin-off zal plaatsvinden in hetzelfde ‘Vought Cinematic Universe’ als The Boys, maar daarnaast wel een geheel eigen toon en stijl hebben. Het wordt een soort ”school serie”, waar een groepje gecompliceerde en soms gevaarlijke jonge ”Supes” centraal staan. Zij strijden onderling om de beste contracten en plekken in de beste steden.

Ook zijn er al enkele castleden aangekondigd, namelijk Lizze Broadway (American Pie Presents: Girls’ Rules), Jaz Sinclair, Aimee Carrero, Shane Paul McGhie (Deputy), Maddie Phillips (Teenage Bounty Hunters) en Reina Hardesty. Zij gaan de jonge superhelden vertolken.

Showrunners van de The Boys spin-off zijn Tara Butters en Michele Fazekas. Daarnaast zijn Seth Rogen, James Weaver, Evan Goldberg, Ori Marmur, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Garth Ennis, Ken Levin, Jason Netter, Michaela Starr en Darick Robertson betrokken als uitvoerende producenten. Tevens zijn Erica Rosbe en Zak Schwartz betrokken als mede-uitvoerend producenten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter