Teaser voor Borat 2 | Vanaf oktober te zien op Amazon

Na de aankondiging van gisteren dat Amazon Studios het Borat vervolg van Sacha Baron Cohen had overgenomen, is er een nieuwe teaser trailer vrijgegeven voor Borat 2. Je kunt de teaser hieronder bekijken. De film heeft als ondertitel Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recent Diminished Nation of Kazakhstan.

Borat 2 teaser

Hoewel de plotdetails momenteel geheim worden gehouden, zal het vervolg naar verluidt de Kazachse journalist volgen terwijl hij undercover gaat om mensen te interviewen nadat hij na de release van de originele film erkenning heeft gekregen.

Baron Cohen hield de productie van de film ver onder de radar, in de hoop de film op tijd klaar te hebben om vóór de verkiezingsdag uit te brengen. Zo kon de film het Amerikaanse publiek helpen om naar behoren te stemmen bij de aanstaande presidentsverkiezingen. Nu de originele studio Fox Searchlight Pictures is opgeslokt door Disney en bioscoopreleases nu niet heel levensvatbaar zijn door de pandemie, kozen Cohen en Amazon Studios ervoor om de film uit te brengen op Amazon Prime.

Een van de bronnen deed lijken of de film heel erg meta wordt, waarbij hij deze beschreef als, “Cohen playing Borat playing Cohen.” Het idee dat Borat undercover gaat, komt overeen met de beelden van Cohen die dit jaar zijn opgedoken. Hoewel hij werd gezien terwijl hij zijn Borat-kostuum droeg, was hij ook betrokken bij streken die niets met dat personage te maken leken te hebben, zoals toen hij neerstortte op een bijeenkomst van alt-rechtse milities en de groep leidde in een racistische singalong.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter