Amazon’s Transparent krijgt vijfde seizoen

Amazon heeft besloten dat de serie Transparent een vijfde seizoen krijgt. Dat laat actrice Judith Light nu weten tijdens een interview met Entertainment Weekly. De toekomst van Transparent bleek onzeker in de nasleep van beschuldigingen tegen hoofdrolspeler Jeffrey Tambor. Toch laat Light weten dat het vijfde seizoen er komt:

“As far as what I can tell you right now, it looks like we’re going back for our fifth season. That’s all I really know, and that’s all I can really tell you. The truth is, I really don’t know more than that. I hope we do, and I’m pretty sure that we will.”

Tambor werd eerst beschuldigd van seksuele intimidatie en was er zeker van niet terug te zullen keren. Helemaal zeker is het nog niet of Tambor in het vijfde seizoen te zien zal zijn, aangezien Amazon daar nog een aankondiging over moet doen.

Transparent is een comedy-drama televisieserie. De serie gaat over een familie in Los Angeles waarvan de vader een transgender is die besluit dat naar zijn kinderen en in het openbaar te gaan uiten. Op 12 maart 2014 werd besloten tot een heel seizoen van de serie en op 9 oktober 2014 werd een tweede seizoen aangekondigd dat in 2015 verscheen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jeffrey Tambor, Amy Landecker, Jay Duplass, Gaby Hoffmann, Judith Light, Kathryn Hahn, Melora Hardin en Carrie Brownstein.