Eerste trailer voor American Horror Story: Hotel

FX Networks heeft de eerste trailer vrijgegeven voor American Horror Story: Hotel. Hierin zien we de volledige cast van dit seizoen, waaronder Lady Gaga. Bekijk de trailer hieronder. Zoals de titel al doet vermoeden, speelt het verhaal zich hoofdzakelijk af in en rond een hotel. Het verhaal is gebaseerd op de seriemoordenaar H.H. Holmes die in de laatste jaren van de 19e eeuw in Chicago een hotel had waarin hij mensen vermoordde met behulp van valkuilen, gaskamers en een luchtdichte kluis.

Welkom in het stijlvolle Hotel Cortez in American Horror Story: Hotel. Dit vijfde seizoen van deze anthologie serie van Ryan Murphy (Glee, American Crime Story: The People v. OJ Simpson) brengt je slapeloze nachten. Ontdek de geheimen in de wandelgangen van dit elegante hotel in downtown Los Angeles. Een reeks huiveringwekkende moorden worden herleid naar de sinistere en sensuele inwoner The Countess (Lady Gaga). Naast Gaga zijn er ook rollen voor Kathy Bates, Angela Bassett, Matt Bomer, Wes Bentley, Chloë Sevigny, Denis O’Hare en Sarah Paulson.

Ryan Murphy is bedenker, showrunner, uitvoerend producent, schrijver en regisseur van American Horror Story: Hotel en Brad Falchuk is co-creator, uitvoerend producent, en schrijver. Het vijfde seizoen is te zien vanaf 7 oktober 2015 op FX.