American Housewife vanaf 1 maart op Videoland

De komedieserie American Housewife seizoen 1 t/m 4 zijn vanaf 1 maart te zien bij Videoland. Bekijk hieronder alvast een trailer. Katie Otto is een doorsnee Amerikaanse huisvrouw die, samen met haar man Greg, haar best doet om haar drie kinderen een goed thuis te bieden. Helaas wonen de Otto’s in Westport, een buitengewoon rijke buitenwijk waar iedereen schijnbaar perfect is en een levensstijl heeft die de meer bescheiden middelen van de Otto’s ver te boven gaat. In deze omgeving heeft Katie haar handen vol om te voorkomen dat haar twee oudste kinderen in complete snotapen veranderen, terwijl ze haar jongste helpt om met OCS om te gaan.

American Housewife op Videoland

Katie Ottoo is een zelfverzekerde, schaamteloze echtgenote en moeder van drie kinderen. Ze probeert haar niet perfecte familie op te voeden in de gezonde stad Westport, Conneticut, gevuld met perfecte mamma’s en hun perfecte nageslacht.

De hoofdrollen worden gespeeld door Katy Mixon, Diedrich Bader, Johnny Sequoyah, Daniel DiMaggio, Julia Butters, Ali Wong, Carly Hughes, Meg Donnelly, Giselle Eisenberg.

De reeks is gemaakt en geschreven door Sarah Dunn en co-uitvoerend geproduceerd door Aaron Kaplan, Kenny Schwartz, Rick Wiener. American Housewife is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. De serie ging in première op 11 oktober 2016.

American Housewife seizoen 1 t/m 4 zijn vanaf 1 maart te zien bij Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter