Ana de Armas als Marilyn Monroe in Andrew Dominik’s Blonde

Volgens Collider is Ana de Armas (Blade Runner 2049) in vroege gesprekken om Marilyn Monroe te spelen in schrijver/regisseur Andrew Dominik‘s biopic Blonde voor Netflix. De site meldt dat niets nog vast staat, maar merkt op dat de Armas Dominik de favoriete keuze is om het Hollywood-icoon te spelen.

Ana de Armas als Marilyn Monroe

Blonde volgt de opkomst van actrice Norma Jean Mortenson en haar uiteindelijke transformatie tot Marilyn Monroe, die speelde in klassiekers als Some Like It Hot, Gentlemen Prefer Blondes en The Seven Year Itch. Maar ondanks haar immense succes leidde een reeks slechte relaties en tragedies uiteindelijk tot drugsverslaving en de dood.

Blonde is al een tijdje in ontwikkeling. De laatste keer dat we iets hoorden was in 2014, toen werd aangekondigd dat Jessica Chastain de hoofdrol zou spelen. In die tijd onthulde Dominik in een interview met Collider dat hij van mening is dat de film “will be one of the ten best movies ever made.” Hij verklaarde ook dat deze film voor het publiek toegankelijker zal zijn dan al zijn eerdere werk, met name The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford en Killing Them Softly.

Dominik heeft het script geschreven en zal Blonde produceren.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter