Andrew Garfield vertelt over Marvel/Sony deal van Spider-Man

De Spider-Man franchise werd in 2002 op het grote scherm gebracht door Sam Raimi. Hieruit kwamen drie films voort die succesvol waren. Ondanks dat moest Tobey Maguire zijn kostuum overhandigen aan Andrew Garfield voor een reboot met de naam The Amazing Spider-Man. Deze reboot heeft twee delen opgeleverd.  Tot op dat punt lagen de rechten van Spider-Man bij Sony. In februari kwamen Sony en Marvel studio’s tot een overeenkomst betreffende de toekomst van Spider-Man. De rol van Spider-Man zal in de toekomst gespeeld worden door Tom Holland en hij zal zijn intrede maken in Captain America: Civil War.

Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man 1 & 2) liet in een recent interview details los over de geschrapte derde film en zijn betrokkenheid:

“I’ve been petitioning to hook up with Marvel since the beginning, so I’m really glad they’re finally doing it.”

Garfield liet weten dat hij op de hoogte was dat de kans heel klein was dat hij de rol zou herhalen als de deal met Marvel doorging:

“All the ins and outs of what happened is a more tender conversation that maybe I don’t want to talk about in public in a press situation. But all I can say is that I’m stoked to go and watch a Marvel film of Spider-Man.”

Over het plot van de geschrapte derde film kon Garfield het volgende vertellen:

“We thought to kind of start from the base level, the foundational level of where have we left Peter and where do we want to see him go and what’s logical. And how do we build upon where we left off with this deep, desperate moment with Gwen?”

Op 28 juli 2017 is er een Solo Spider-Man film gepland. Sony zal de financiën op zich nemen en de rechten behouden van de films. Captain America: Civil War draait vanaf 6 mei 2016 in een bioscoop bij jou in de buurt.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter