Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden

Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden. Het koppel is sinds 2005 bij elkaar, maar de actrice heeft maandag de scheidingspapieren ingediend. Daarin valt te lezen dat de twee sinds vorige week donderdag uit elkaar zijn. De twee hebben samen zes kinderen. Ze wil geen co-ouderschap, maar Pitt krijgt wat haar betreft wel een bezoekregeling. Volgens TMZ was Jolie niet blij met de manier waarop Pitt het vaderschap invulde. Jolie zou genoeg hebben van het wiet- en mogelijk alcoholgebruik van haar man. Hij zou zich daardoor agressief gedragen en een gevaar vormen voor de kinderen.

Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden

Het Hollywoodkoppel trouwde in augustus 2014. Angelina Jolie en Brad Pitt werden in 2005 verliefd tijdens opnamen voor de film Mr. & Mrs. Smith, waarin ze beiden een rol hadden. Pitt was toen nog getrouwd met Jennifer Aniston. Zij scheidden begin 2005.

Jolie heeft zes kinderen, waarvan ze er drie met Brad Pitt kreeg. Maddox (15 jaar), Zahara (11 jaar) en Pax (12 jaar) zijn respectievelijk geadopteerd uit Cambodja, Ethiopië en Vietnam. Hun eigen kinderen Shiloh en tweeling Vivienne en Knox kwamen in 2006 en 2008 ter wereld.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter