The Angry Birds Movie krijgt nieuwe trailer

Sony Pictures  heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van The Angry Birds Movie. Deze kan je hieronder bekijken.

The Angry Birds Movie trailer

The Angry Birds Movie speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red (Jason Sudeikis), een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck (Josh Gad) en de opvliegende Bomb (Danny McBride), met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene varkentjes op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn.

De stemmencast bestaat uit namen als Jason SudeikisJosh GadDanny McBrideMaya RudolphKate McKinnonSean PennTony HaleKeegan-Michael KeyBill HaderPeter Dinklage.

In de Nederlandse versie zijn er rollen voor Eddy ZoëyEnzo KnolMurth Mossel, Isa Hoes, Ruben NicolaiFrank Lammers, Jörgen Raymann, Robin Martens en Giel Beelen.

De film is geregisseerd door Clay Kaytis en Fergal Reilly op basis van een scenario door Jon Vitti. De film is gebaseerd op de computerspelserie met dezelfde naam en werd geproduceerd door Rovio Entertainment en Sony Pictures Imageworks.

The Angry Birds Movie is vanaf 25 mei 2016 in de bioscopen te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter