Animatiefilm Wish Dragon vanaf 11 juni op Netflix

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Wish Dragon, de nieuwste animatiefilm van Sony Pictures Animation. Bekijk de trailer en poster hieronder. John Cho is te horen als de stem van een draak genaamd Long. De video toont een jonge man die plotseling een magische theepot vindt die hem zal helpen weer in contact te komen met zijn inmiddels beroemde jeugdvriend. De film werd eerder dit jaar al in de bioscoop uitgebracht in China en staat nu gepland voor wereldwijde release op vrijdag 11 juni, exclusief op Netflix.

Wish Dragon Netflix

Wish Dragon Netflix

In Sony Pictures Animation’s Wish Dragon gaan Din, een student uit de arbeidersklasse met grote dromen maar weinig middelen, en Long, een cynische maar almachtige draak die wensen kan vervullen, op een hilarisch avontuur door het moderne Shanghai op zoek naar Din’s lang verloren jeugdvriendin, Lina. Hun reis dwingt hen om enkele van de grootste levensvragen te beantwoorden – want als je iets kunt wensen, moet je beslissen wat er echt toe doet.

De film heeft een Aziatisch-Amerikaanse cast onder leiding van Jimmy Wong als Din en John Cho as Long, een personage dat ook werd ingesproken door Jackie Chan in het Mandarijn. Andere rollen zijn er voor Constance Wu, Will Yun Lee, Jimmy O. Yang, Aaron Yoo, Ronny Chieng en de Australische actrice Natasha Liu Bordizzo.

Wish Dragon is geschreven en geregisseerd door Chris Appelhans in zijn speelfilmdebuut. Appelhans heeft eerder aan andere populaire animatiefilms gewerkt, zoals Coraline als illustrator, Fantastic Mr. Fox als omgevingsontwerper en The Princess and the Frog als beeldend kunstenaar. De film is geproduceerd door Aron Warner, Chris Bremble en Jackie Chan.

Wish Dragon is vanaf vrijdag 11 juni te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter