Another Round trailer met Mads Mikkelsen

De BAFTA genomineerde regisseur Thomas Vinterberg‘s Another Round (originele Deense titel Druk) met Mads Mikkelsen (Hannibal, The Hunt, Doctor Strange) behoorde gisteren tot de films die zijn opgenomen in het Cannes 2020 Film Festival Official Selections. De eerste trailer van het drama is nu vrijgegeven en je kunt deze hieronder bekijken!

In Another Round volgen we vier docenten die een experiment uitvoeren waarbij ze elk met een bepaalde hoeveelheid alcohol op de dag proberen door te komen. Ze doen dit omdat ze ervan overtuigd zijn dat de mensheid beter is met een grote hoeveelheid alcohol in hun bloed. De eerste resultaten zijn positief omdat hun sociale leven samen met hun lessen verbetert, maar naarmate het experiment vordert, worden de resultaten extremer…met alle gevolgen van dien.

In de film zijn er ook rollen voor Thomas Bo Larsen (The Hunt, The Lawyer, Veni Vidi Vici), Lars Ranthe (A Funny Man, Adam’s Apples, The Hunt) en Magnus Millang (Heavy Load, The Commune, Danish Dynamite). Het script is mede geschreven door Vinterberg en Tobias Lindholm (The Hunt).

Another Round wordt geproduceerd door Sisse Graum Jørgensen en Kasper Dissing voor het Zentropa Entertainment in Denemarken.