Aquaman op nieuwe personageposter Justice League

Het is blijkbaar de week van Aquaman, dus daarom heeft het Justice League personage een eigen poster gekregen. Deze is hieronder te bekijken:

Tevens gaf vertolker Jason Momoa in de onderstaande video aan dat er nog meer Aquaman content aankomt. Het personage krijgt volgend jaar overigens ook een eigen film.

Voortgedreven door zijn herstelde vertrouwen in de mensheid en geïnspireerd door de zelfopoffering van Superman roept Bruce Wayne de hulp in van zijn nieuw gevonden bondgenoot, Diana Prince om een nog grotere vijand te verslaan. Samen werken Batman en Wonder Woman aan het samenstellen van een team van metamensen om het op te nemen tegen deze nieuwe bedreiging. Maar ondanks dit bijzondere team van helden is het wellicht al te laat om de wereld te redden van een aanval van gigantische proporties.

Justice League heeft hoofdrollen voor Ben Affleck als Batman, Henry Cavill als Superman, Gal Gadot als Wonder Woman, Jason Mamoa als Aquaman, Ray Fisher als Cyborg en Ezra Miller als The Flash. Daarnaast zijn er rollen voor Willem Dafoe als Nuidis Vulko, Jesse Eisenberg als Lex Luthor, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, Diane Lane als Martha Kent, Connie Nielsen als Queen Hippolyta, J.K. Simmons als Commissioner Gordon, Amy Adams als Lois Lane, Ciarán Hinds als Steppenwolf, Amber Heard als Mera en Kiersey Clemons als Iris West. Batman v Superman‘s Zack Snyder zal de film regisseren, hetgeen zijn derde DC-film op een rij is. Regisseur Joss Whedon zal de aanvullende opnames en postproductie van de film overzien in navolging van Snyder’s familietragedie. Het scenario is afkomstig van Argo‘s Chris Terrio. De film is te zien vanaf 10 november 2017.