Armie Hammer wil The Man From U.N.C.L.E. 2

Alle ingrediënten leken aanwezig om van The Man From U.N.C.L.E. een hit te maken, maar dit gebeurde niet. De film werd geregisseerd door Guy Ritchie en was gebaseerd op de MGM-televisieserie met dezelfde naam. Hoofdrollen waren er voor Henry Cavill en Armie Hammer. Helaas kreeg de film gemengde recensies en wist deze slechts $45,4 miljoen op te brengen aan de binnenlandse box office en $109,8 miljoen wereldwijd. Met een bruto budget van $75 miljoen was het niet genoeg om break-even te spelen, maar de film heeft sindsdien een beetje een cult-aanhang gekregen.

Armie Hammer hoopt nog steeds dat The Man From U.N.C.L.E. 2 er zal komen. In een interview met CinemaBlend, uitte hij zijn liefde voor de film en zijn gretigheid om een ​​vervolg te laten maken:

“Trust me, if someone was like, ‘Hey, do you want to do a sequel?’ I would be like, ‘Hell yeah, let’s go!’ … I hear it. I get people being like, ‘Are you going to do a sequel?’ The answer is, ‘I hope so! I’d love to.’ At one point, Lionel Wigram, who was the producer and also who wrote the original script, he and I talked about ideas and he told me an idea that he had for it, and I was like, ‘That sounds great! Whatever your idea [is], let’s just do it!’ I don’t know, man. Keep pushing. Hopefully one day we can do it. I’d love to do it.”

The Man From U.N.C.L.E. 2

Henry Cavill (Man of Steel) en Armie Hammer (The Social Network) spelen de hoofdrollen in The Man from U.N.C.L.E., een film van regisseur Guy Ritchie en is gebaseerd op de populaire Amerikaanse televisieserie uit de jaren zestig.

Het verhaal speelt zich af in het begin van de jaren zestig op het hoogtepunt van de Koude Oorlog. De jarenlange vijanden CIA-agent Napoleon Solo (Cavill) en KGB-agent Illya Kuryakin (Hammer) worden gedwongen samen de strijd aan te binden met een mysterieuze, internationale misdaadorganisatie die door middel van kernwapens en technologie het wankele machtsevenwicht dreigt te verstoren. Met behulp van de dochter van een verdwenen Duitse wetenschapper probeert het duo te infiltreren in de misdaadorganisatie. Een race tegen de klok om de wereld te behoeden voor een ramp.

In The Man From U.N.C.L.E. uit 2015 waren er ook rollen voor Alicia Vikander, Hugh Grant, Jared Harris, Elizabeth Debicki.

Het scenario is geschreven door Guy Ritchie en Lionel Wigram.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter