Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton herenigt op Terminator setfoto

Arnold Schwarzenegger heeft hij via Twitter een foto vrijgegeven van zichzelf met Linda Hamilton op de set van de nieuwe Terminator-film. Deze foto kun je hieronder bekijken. Hij plaatste de volgende tekst bij de foto:

“Happy birthday to my dear friend Linda Hamilton. One of my favorite co-stars, a true badass, and a wonderful human being. I’m pumped to be back together again.”

Terminator

De film wordt geregisseerd door Deadpool-regisseur Tim MillerMarvel’s Agents of SHIELD‘s Gabriel Luna zal de nieuwe Terminator spelen. Daarnaast zijn er ook rollen voor Arnold SchwarzeneggerLinda HamiltonNatalia Reyes (Lady, La Vendedora de Rosas), Diego Boneta (Scream Queens) en Mackenzie Davis (Blade Runner 2049, The Martian).

James Cameron, die in 2019 de Terminator-rechten terugkrijgt, produceert de nieuwe filmserie met David Ellison van Skydance. De filmmaker verkocht oorspronkelijk de rechten op de originele film voor $ 1 aan producer Gale Anne Hurd, met de afspraak dat hij de Terminator zou mogen regisseren, met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. De eerste film verdiende wereldwijd $ 78,4 miljoen en werd bekroond met het veelgeprezen vervolg van Cameron, Terminator 2: Judgment Day, dat wereldwijd $ 519,8 miljoen bruto verdiende.

De nieuwe film moet zowel de start zijn van een ​​nieuwe trilogie films, alsmede een direct vervolg zijn op T2: Judgment Day. Hierbij worden Rise of the Machines, Salvation en Genisys genegeerd.

Billy Ray (The Hunger Games) schreef de meest recente versie van het scenario dat bedacht is door Cameron, Miller en Ellison. De nieuwe film zal op 22 november 2019 in de bioscoop verschijnen.