Arnold Schwarzenegger is Zeus op poster voor mysterieus project


UPDATE


Arnold Schwarzenegger verraste ons onlangs allemaal toen de Terminator-acteur en voormalig gouverneur van Californië een poster deelde voor een Zeus gerelateerd project dat in februari uitkomt. De meest waarschijnlijke reden dat hij op de poster stond, was dat Schwarzenegger als Zeus zou verschijnen in een soort Super Bowl commercial. Vandaag bevestigde hij dat dit inderdaad het geval is.

De teaser voor de volledige commercial, die BMW online plaatste, toont een cafébarista die de naam van Zeus verkeerd uitspreekt bij zijn koffiebestelling, tot grote ergernis van de godheid. De teaser is hieronder te bekijken. Het autobedrijf geeft een releasedatum van 13 februari, de dag van Super Bowl LVI.

Hieronder volgt het originele bericht.

Op Twitter plaatste Arnold Schwarzenegger een afbeelding van wat lijkt op een filmposter voor Zeus met Schwarzenegger in de rol. De acteur doet erg vaag door alleen te zeggen dat Zeus in februari 2022 verschijnt, en laat het aan de fans over om zich in de tussentijd af te vragen wat dit precies betekent. Je kunt het Twitter-bericht hieronder bekijken.

Arnold Schwarzenegger is Zeus

Volgens IMDB is niets op de lijst met aankomend werk van de acteur gerelateerd aan de Griekse god. Bovendien staan er ​​geen studio- of streamernamen op de poster. Het lijkt onwaarschijnlijk dat er onder de radar een film of serie zou worden ontwikkeld met Schwarzenegger in de hoofdrol als Zeus. Sommigen speculeren dat dit een tv-spot zal zijn die wordt uitgezonden tijdens de Super Bowl, die op 13 februari plaatsvindt. Maar ter promotie van wat? Alles wordt in februari onthuld.

Arnold Schwarzenegger als Zeus herinnert sommige fans alleen maar aan hoe graag ze de King Conan film eindelijk willen zien gebeuren. In het begin van zijn carrière speelde Schwarzenegger een andere iconische krijger in Conan the Barbarian in 1982. Hij volgde dat op met Conan the Destroyer in 1986. Al vele jaren willen fans een derde deel, King Conan, zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter