Arrow-acteur Paul Blackthorne naar Heroes Dutch Comic Con 2022

De derde special guest voor de grootste comic con van Nederland is bekend! Paul Blackthorne, bekend van zijn rol als detective Quentin Lance in de hitserie Arrow, is te gast in de Jaarbeurs Utrecht voor de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con op 19 en 20 november 2022. Eerder werden Dan Fogler (Fantastic Beasts) en Jenna Coleman (The Sandman) al aangekondigd.

In november opent de grootste comic con van Nederland weer haar deuren in Jaarbeurs Utrecht. Twee dagen lang kunnen bezoekers hun hart ophalen voor alles dat te maken heeft met comics, cosplay, gaming en meer. Traditiegetrouw zijn er diverse acteurs en entertainers te gast. Kijk voor meer informatie op de site van Heroes Dutch Comic Con.

Paul Blackthorne

Paul Blackthorne op Dutch Comic Con

De Britse Paul Blackthorne is vooral bekend van zijn rol in de superhelden-hitserie Arrow, waar hij 8 seizoenen de rol van Quentin Lance heeft vertolkt. Het personage was tevens te zien in The Flash en Legends of Tomorrow. Blackthorne is ook bekend voor zijn hoofdrol in The Dresden Files als Harry Dresden. Recentelijk was hij te zien als detective Tom Hackett in The In Between.

Blackthorne had zijn eerste rol als acteur te pakken in de Oscar-genomineerde film Lagaan, als schurk Captain Russell. Daarna ging het snel met zijn carrière en vertolkte hij rollen in diverse bekende Amerikaanse televisieseries. Zo was hij te zien als Stephen Saunders in seizoen 3 van 24, als Shane Healey in Lipstick Jungle, en had hij bijrollen in onder andere ER, Monk, en Burn Notice.

Naast zijn werk als acteur en regisseur, is Paul een gevierd fotograaf en combineert hij dit graag met filantropisch werk. Met zijn eerste exhibitie ‘Fish Heads and Other Things’ haalde hij geld op voor Greenpeace. Voor zijn exhibitie ‘Delhi To Manhattan’, waarin hij zijn reis door de Himalaya’s documenteerde, gingen de opbrengsten naar de Tibetaanse kinderen uit de dorpen van Dharamsala.

Paul Blackthorne is beide dagen op het evenement aanwezig. Bezoekers kunnen hem ontmoeten, vragen stellen tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium, een handtekening bemachtigen en met hem op de foto. Reguliere toegangstickets zijn uitverkocht. Voor bezoekers die niet in het bezit zijn van een toegangsticket, zijn er combitickets beschikbaar waarbij fans van Paul Blackthorne, naast een photobooth of meet & greet ticket, ook een toegangsticket tot het event aanschaffen.

Heroes Dutch Comic Con

Op 19 en 20 november 2022 staat de Jaarbeurs Utrecht weer volledig in teken van films, series, cosplay, comics, games en entertainment tijdens de grootste Comic Con van Nederland waar 40.000 bezoekers hun hart op kunnen halen met alles wat er te beleven is.

Altijd al wereldberoemde acteurs en comic artists willen ontmoeten of ben je fan van series, films, esports of cosplay? Want of je nou die fanatieke boardgamer bent of liever shopt naar geeky merchandise… Heroes Dutch Comic Con heeft het allemaal, én meer! Bereid je voor op een weekend vol vermaak, bijzondere ontmoetingen, deel jouw passies met andere of maak nieuwe vrienden.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter