Avatar 2 setfoto toont binnenkant menselijk voertuig

Er is een nieuwe setfoto verschenen voor Avatar 2, die laat zien dat niet alleen de Na’vi bevolking de zee aan het verkennen zijn.

In de Avatar films staat een ras genaamd ‘Na’vi’ centraal. Er komen in het tweede deel van de reeks echter ook genoeg mensen voor. Zo is er een setfoto vrijgegeven waarop we de binnenkant van een menselijk voertuig zien, waarmee men de oceanen verkent:

Avatar 2 verhaal

Het aankomende vervolg zal zich zo’n 14 jaar na het origineel afspelen. Na’vi-strijder (Zoe Saldana) en voormalige menselijke soldaat Jake Sully (Sam Worthington) hebben samen een gezin gesticht. Veel van de film zal draaien om hun kinderen.

Avatar 2 gaat naar verwachting verschijnen op 16 december 2022. Dit wordt gevolgd door Avatar 3 in 2023, deel 4 in december 2025 en deel 5 in december 2027.

De nieuwe Avatar sequels worden wederom geregisseerd door James Cameron. Terugkerende castleden zijn Zoe Saldana, Sam Worthington, Dileep Rao, Joel David Moore, Stephen Lang, Matt Gerald en Sigourney Weaver. Daarnaast doen Oona Chaplin, Kate WinsletEdie FalcoVin Diesel, Jemaine Clement en Michelle Yeoh mee in de vervolgen. Cameron legde tevens nog uit dat Stephen Lang‘s kolonel Miles Quaritch in alle vier de sequels voorkomt en dat hij gedurende het hele verhaal de belangrijkste slechterik zal zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter