Avatar re-release vanaf 22 september in Nederland in de bioscoop

Avatar, de meest succesvolle film aller tijden van regisseur James Cameron, krijgt een re-release in Nederland in de bioscoop. Het award-winnende epische avontuur uit 2009 wordt opnieuw uitgebracht met 4K gerestaureerd beeld en HDR geluid. Bioscoopbezoekers krijgen nog een keer de kans om in 3D naar de andere kant van het universum te reizen, naar de afgelegen planeet Pandora in het jaar 2154. Avatar is vanaf 22 september 2022 wederom te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder een trailer.

 

Avatar re-release

Avatar re-release

Op de verre maan Pandora, vertrekt een held tegen wil en dank op een missie naar verlossing en ontdekking, terwijl hij een heldhaftige strijd aanvoert om een beschaving te redden. Het Oscar-winnende Avatar biedt een nieuwe cinematografische ervaring, waarin de kijker volledig kan opgaan. De revolutionaire technologie die speciaal is uitgevonden voor het maken van deze film, versmelt met de emotie van de personages en het meeslepende verhaal.

Avatar is geschreven en geregisseerd door Academy Award winnaar James Cameron. In de hoofdrollen worden vertolkt door Sam WorthingtonZoe Saldana, Stephen Lang, Michelle Rodriguez en Sigourney Weaver. De film is geproduceerd door James Cameron en Jon Landau en is genomineerd voor negen Oscars waaronder Best Picture en Best Director. Avatar won drie Oscars®: voor Best Cinematography, Production Design en Visual Effects.

Avatar is vanaf 22 september 2022 wederom te zien in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter