Baby Boss: Terug in de Wieg vanaf 19 mei op Netflix

De nieuwe animatieserie van DreamWorks Baby Boss: Terug in de Wieg (originele titel The Boss Baby: Back in the Crib) gaat op 19 mei in première op Netflix. Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen. Bekijk hieronder een trailer.

Boss Baby – Terug in de wieg

In navolging van de gebeurtenissen van The Boss Baby: Family Business (Baby Boss 2 – Familiebedrijf), wordt Theodore Templeton beschuldigd van verduistering en gedwongen terug te keren naar zijn oude Boss Baby-zelf en te botsen met zijn broer Tim en zijn twee nichtjes, het slimme kleine meisje Tabitha en collega Baby Corp-medewerker Tina. Samen leiden Boss Baby en Tina een nieuw team op het veld terwijl ze vechten om Baby Love groot te brengen en voorkomen dat een nieuwe groep aartsvijanden – The Uncuddleables – Baby Corp zelf kan vernietigen.

Tot nu toe heeft de Boss Baby-franchise twee bioscoopreleases gehad. De eerste serie van Netflix, The Boss Baby: Back in Business, speelde zich af tussen de twee hoofdfilms van de franchise. De vier seizoenen van Back in Business verkennen de kinderjaren van Ted en Tim, maar de nieuwe serie zal een tijdsprong maken naar hun volwassenheid.

De stemmencast bestaan uit namen als JP Karliak, Mary Farber, Ariana Greenblatt, Max Mittelman, Keizia Bajos.

De nieuwe serie is uitvoerend geproduceerd door Daytime Emmy-winnende schrijver Brandon Sawyer (Penguins of Madagascar, Monsters vs. Aliens-serie, El Tigre) met Matt Engstrom als begeleidend producer.

Baby Boss: Terug in de Wieg is vanaf 19 mei 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter