Bad Banks seizoen 2 vanaf 10 november op Netflix

In 2018 verscheen op NPO het eerste seizoen van de serie Bad Banks. Vanaf 10 november zal Bad Banks seizoen 2 te zien zijn op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Bad Banks seizoen 2

De serie volgt de jonge, briljante bankmedewerkster Jana (Paula Beer) die onterecht wordt ontslagen bij een investeringsbank. Ze krijgt hulp uit onverwachte hoek en kan zich nu bewijzen bij een concurrerende bank. Het tweede seizoen neemt de kijker opnieuw mee op een gewaagde reis naar de wereld van high finance, die na de crisis meer dan ooit met grote omwentelingen wordt geconfronteerd.

De cast bestaat uit namen als Paula Beer, Barry Atsma, Desiree Nosbusch, Mai Duong Kieu, Albrecht Schuch, Tobias Moretti, Jean-Marc Barr, Marc Limpach, Germain Wagner, Jörg Schüttauf, Jeff Wilbusch.

De serie werd bedacht door Lisa Blumenberg. Oliver Kienle, Jana Burbach en Jan Galli zijn verantwoordelijk voor de scripts. Christian Schwochow was verantwoordelijk voor de regie.

In 2018 debuteerde Bad Banks. Op Netflix kwam de serie niet veel later. Een kleine twee jaar later verscheen het tweede seizoen van Bad Banks in Duitsland op ZDF en Arte. Nu heeft Netflix de rechten van dit nieuwe seizoen ook verworven en alle afleveringen zullen op de streamingdienst te zien zijn vanaf dinsdag 10 november.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter