Barry seizoen 3 vanaf 25 april op HBO Max

Barry seizoen 3 zal vanaf 25 april 2022 te zien zijn op HBO Max. De eerdere seizoenen waren te zien bij Ziggo, maar het derde is wekelijks te volgen bij HBO Max. Bekijk de trailer hieronder. Het is bijna drie jaar geleden sinds seizoen 2 en in de trailer lijkt het erop dat het titulaire personage op een behoorlijk slechte plek is.

Barry seizoen 3

Barry seizoen 3

Barry is een duistere komedie met Bill Hader als een depressieve huurmoordenaar uit het Midwesten. Eenzaam en ontevreden in zijn leven, reist hij met tegenzin naar Los Angeles om een ​​hit uit te voeren op een aspirant-acteur. Barry volgt zijn “doelwit” in een acteerklas en vindt uiteindelijk een accepterende gemeenschap in een groep enthousiaste acteurs in de LA-theaterscene. Hij wil een nieuw leven beginnen als acteur, maar zijn criminele verleden laat hem niet los – kan hij een manier vinden om beide werelden in balans te brengen?

Wanhopig om zijn gewelddadige verleden achter zich te laten ten gunste van zijn nieuwe passie, probeert Barry (Bill Hader) zich los te maken van de wereld van huurmoordenaars en zich volledig onder te dompelen in acteren. Maar eruit stappen is lastig. Hoewel Barry veel van de externe factoren die hem tot geweld dreven, heeft geëlimineerd, ontdekt hij al snel dat dit niet de enige krachten waren die in het spel waren. Wat is er met zijn eigen psyche dat hem in de eerste plaats ertoe bracht een moordenaar te worden? In seizoen drie proberen Barry en de andere personages de juiste keuze te maken.

De serie heeft rollen voor Bill Hader, Stephen Root (HBO’s All the Way), Sarah Goldberg (Hindsight), Anthony Carrigan (Gotham), Henry Winkler (Arrested Development), Sarah Burns, D’Arcy Carden, Michael Irby.

De serie is gemaakt, uitvoerend geproduceerd en geschreven door Alec Berg (HBO’s Silicon Valley) en Bill Hader, en geproduceerd door Aida Rogers. De serie won drie Emmy-awards, waaronder Beste Acteur in een komedie voor Hader en Beste Mannelijke Bijrol in een Komedie voor Winkler.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter