Batman vs Catwoman in nieuwe DC FanDome trailer

DC heeft een trailer gedeeld waarin nieuw beeldmateriaal van het aankomende The Batman te zien is, namelijk een Batman vs Catwoman gevecht.

Ter ere van het virtuele DC FanDome evenement heeft DC een promotievideo online gezet, waarin naast acteurs ook beelden vanuit verschillende films te zien zijn. Het gaat hier onder andere om Dwayne Johnson, Robert Pattinson en Pierce Brosnan.

Batman vs Catwoman

Naast fragmenten uit oude films is er in de trailer ook beeldmateriaal van de aankomende nieuwe Batman film te zien. Het betreft een gevecht tussen Robert Pattinson‘s Batman en de door Zoë Kravitz gespeelde Catwoman:

In The Batman zal acteur Robert Pattinson voor de eerste keer in de huid van miljonair Bruce Wayne en Batman kruipen. Tevens zijn er rollen voor Zoë Kravitz als Selina Kyle; Jeffrey Wright als James Gordon van de GCPD; Paul Dano als Edward Nashton; Peter Sarsgaard als Gotham D.A. Gil Colson; John Turturro als Carmine Falcone; Andy Serkis als Alfred; Jayme Lawson als Bella Reál en Colin Farrell als Oswald Cobblepot.

The Batman is al sinds 2015 in ontwikkeling bij studio Warner Bros. Matt Reeves (regisseur van War for the Planet of the Apes) voegde zich  bij het project, onder voorbehoud dat hij het volledige script kon herschrijven. Het verhaal dat Reeves wilt brengen wordt als een personagedreven project beschreven, dat zich op de ervaringen van Batman richt. Ook heeft de filmmaker gezegd een “Rogue’s Gallery” van tegenstanders in de film te verwachten. The Batman staat gepland om op 3 maart 2022 te verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter